Vloeronderhoud

In een bedrijf worden vloeren op een andere manier belast dan in uw huis. Het dagelijks onderhoud vindt plaats zoals in het afgesproken schoonmaakprogramma staat omschreven. Maar ook periodiek onderhoud is erg belangrijk. Dit verschilt uiteraard per vloer. Soms bestaat het uit vlek verwijderen uit tapijt of schrobben van stenen vloeren. Voor het verlengen van de levensduur van uw vloer is het belangrijk dat de periodieke werkzaamheden met een bepaalde frequentie worden uitgevoerd.

Tapijt

Het is natuurlijk afhankelijk van het gebruik en de vervuiling. We zullen dit altijd in overleg doen op een tijdstip dat u het beste schikt.

Linoleum

In het geval van periodiek onderhoud bestaat de mogelijkheid om de vloer plaatselijk te bewerken, het zgn. opblokken van de vloer. Hierbij wordt de vloer opgewreven door onder hoge snelheid met een éénschijfsmachineover de waslaag te wrijven. Het resultaat is dat de slijtageplekken minder zichtbaar zijn.

Bij het groot onderhoud van linovloeren is er sprake van het strippen van de vloeren.Hierbij worden de oude waslagen verwijderd waarna twee was- of polymeerlagen worden aangebracht.

Giet vloeren

Een gietvloer is volledig afgesloten zodat er geen vloeistof in de vloer kan doordringen en dus ook geen vuil. Het vuil is oppervlakkig en kan met een fikse machinale schrobbeurt worden opgefrist.

Siergrindvloeren

Deze kunnen het beste worden geschrobd waarna het vervuilde water direct wordt opgezogen.

PVC vloeren

Terras- en balkonvloeren

In het voorjaar is het prettig om buiten te kunnen zitten op een schoon en algen vrij terras of balkon.

Met een speciaal milieuvriendelijk product en door middel van het hoge druk reinigen kunnen wij dit gewenste resultaat bereiken.

We reinigen uw straatwerk, terras en balkon zodat u kunt genieten van een heerlijke zomer.

Schoonmaakbedrijf Venema
Buitenvaart 1009-2 (alleen op afspraak)
7905 SB Hoogeveen

Onze Facebook pagina - Schoonmaakbedrijf Drenthe

Privacy en cookieverklaring

Algemene voorwaarden